Gå direkt till innehåll
Thomas Milton blir ny ekonomidirektör för GK Sverige.
Thomas Milton blir ny ekonomidirektör för GK Sverige.

Pressmeddelande -

Thomas Milton blir ny ekonomidirektör för GK Sverige

Thomas Milton blir ny ekonomidirektör för GK Sverige. Han kommer att vara ansvarig för bolagets ekonomi och driva företagets styrning genom ekonomiska och finansiella frågor. Thomas börjar sin tjänst den åttonde augusti.

Thomas Milton, 46 år, har en master i Business Technology från Chalmers/Handelshögskolan i Göteborg. Han har lång erfarenhet från olika roller på företag inom byggbranschen, bland annat inom kalkyl och inköp samt som entreprenadingenjör, arbetschef, kommersiell chef och CFO på PNB, Oden och Strabag. Thomas Milton kommer närmast från rollen som CFO på bygg- och anläggningsföretaget Subterra.

Som ekonomidirektör kommer Thomas Milton vara ansvarig för bolagets ekonomi och driva företagets styrning genom ekonomi och finansiella frågor. Han kommer även att ingå i GK Sveriges ledningsgrupp och vara ansvarig för, samt ett stöd i, finansiella frågor till den svenska organisationen.

– Det känns otroligt spännande och roligt att få bli en del i GK och ges möjligheten att tillsammans med nya kollegor vara med att fortsätta utveckla företaget till att bli en ledande totalteknisk entreprenör på marknaden. Med ett fokus på klimat och lönsamhet känns det som ett företag i tiden, som på riktigt tar hållbarhet på allvar, något som helt går i linje med mina egna värderingar, säger Thomas Milton.

– Jag ser mycket fram emot att börja jobba med Thomas. Han har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och kommer att bidra med mycket kompetens och spela en viktig roll i GK:s fortsatta utvecklingsresa, säger Alexis Låftman Kahlmann, VD, GK Sverige.

Thomas Milton kommer att utgå från GK:s kontor i Stockholm.

Ämnen

Kategorier


GK Sverige erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader.
GK Sverige ägs av GK Gruppen AS, som har drygt 3 200 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder kronor. GK Gruppen har sitt huvudkontor i Oslo, Norge.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här. Vill du inte ha våra utskick? Vänligen avregistrera dig.

Kontakter

Asmaa Jacobsson

Asmaa Jacobsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig, GK Sverige +46708497301
Guro Steine

Guro Steine

Presskontakt Koncerndirektör för kommunikation & Hållbarhet +4741288382