Gå direkt till innehåll
Ny affärsområdeschef för byggnadsautomation  på GK Sverige

Pressmeddelande -

Ny affärsområdeschef för byggnadsautomation på GK Sverige

Johan Möller blir ny affärsområdeschef för byggnadsautomation på GK Sverige. Han kommer att ha ansvaret att leda och utveckla affärsområdet när det gäller erbjudanden, försäljning och den övergripande kompetensutvecklingen.

Johan Möller har lång erfarenhet av verksamhetsnära och kundfokuserat arbete inom främst bygg- och fastighetsbranschen. Han har drivit och utvecklat tillväxtbolag både som teknikkonsult och med systemintegration för entreprenader i olika internationella bolag och roller.

Möller kommer senast från tjänsten som Business Unit Manager inom IT och telekom på teknikkonsultföretaget Rejlers, där han även ansvarade för Rejlers erbjudande och konceptutveckling inom Smart Buildings. Johan Möller sitter även med i styrelsen och arbetar aktivt för den svenska branschorganisationen Digitala fastigheter.

- Jag ser med nyfikenhet fram emot att ta mig an rollen och har fått ett mycket fint och välkomnande intryck. En för mig viktig del handlar om att bygga laget och stärka affärsområdet byggnadsautomations möjligheter inom hela GK Sverige för att erbjuda ett starkt kundvärde. För mig är bolagets värderingar inkluderande, nyfiken och ansvarstagande något jag kan identifiera mig med, säger Möller.

Möller börjar sin tjänst den 22: a november och kommer att utgå från GK:s kontor i Göteborg.



Ämnen

Kategorier


GK Sverige erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader.
GK Sverige ägs av GK Gruppen AS, som har drygt 3 200 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder kronor. GK Gruppen har sitt huvudkontor i Oslo, Norge.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här. Vill du inte ha våra utskick? Vänligen avregistrera dig.

Kontakter

Asmaa Jacobsson

Asmaa Jacobsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig, GK Sverige +46708497301
Guro Steine

Guro Steine

Presskontakt Koncerndirektör för kommunikation & Hållbarhet +4741288382