Gå direkt till innehåll
Jane Kylberg blir ny regionchef för region syd i GK Sverige.
Jane Kylberg blir ny regionchef för region syd i GK Sverige.

Pressmeddelande -

Jane Kylberg blir ny regionchef i GK Sverige

Jane Kylberg har utsetts till ny regionchef för region syd, en nyckelposition inom GK Sverige som kommer att spela en central roll i att leda och utveckla verksamheten i södra Sverige. Hon tillträder sin nya roll den 17:e oktober.

Med en bakgrund som inkluderar över 20 års erfarenhet som verksamhets- och utvecklingsledare har Jane Kylberg visat sin förmåga att skapa framgångsrika strategier och att driva förändring i komplexa organisationer.

Jane Kylberg har en civilingenjörsexamen från Chalmers tekniska högskola, där hon specialiserade sig inom Väg- och Vattenbyggnadslinjen. Dessutom innehar hon en högskoleingenjörsexamen från högskolan i Östersund inom byggnadsingenjörslinjen. Dessa utbildningar har gett henne en stark teknisk grund och en djup förståelse för bygg- och fastighetsbranschen.

Med en gedigen erfarenhet av att inneha ledarskapsuppdrag inom framstående företag som AFRY, Granitor (tidigare Midroc) och NCC, har hon framgångsrikt styrt stora team, ansvarat för betydande budgetar och implementerat strategier som främjat affärsutvecklingen.

– Det är med glädje jag ansluter till GK, ett bolag med tydligt hållbarhetsfokus. Tillsammans med medarbetarna i region syd ser jag fram emot att utveckla verksamheten samt bredda och fördjupa vårt utbud av tjänster till bygg- och fastighetsbranschen, säger Jane Kylberg.

– Vi är glada att få välkomna Jane till vårt team. Hennes kompetens, driv och målmedvetenhet är imponerande. Med hennes erfarenhet och ledarskap kommer hon att vara en betydande tillgång för GK när vi arbetar med att stärka vår närvaro och utveckla vår verksamhet i södra Sverige, säger Alexis Låftman Kahlmann.

Jane Kylberg kommer att utgå från GK:s kontor i Malmö.


Ämnen


GK Sverige erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader.
GK Sverige ägs av GK Gruppen AS, som har drygt 3 200 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder kronor. GK Gruppen har sitt huvudkontor i Oslo, Norge.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här. Vill du inte ha våra utskick? Vänligen avregistrera dig.

Kontakter

Asmaa Jacobsson

Asmaa Jacobsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig, GK Sverige +46708497301
Guro Steine

Guro Steine

Presskontakt Koncerndirektör för kommunikation & Hållbarhet +4741288382