Gå direkt till innehåll
Underhålls-uppdrag för skolor skapar mervärde

Pressmeddelande -

Underhålls-uppdrag för skolor skapar mervärde

Gunnar Karlsen Sverige AB har fått förtroende av SISAB (Skolfastigheter i Stockholm AB) att utföra avhjälpande underhåll under två års tid för skolor runtom i Stockholm. Vad som bland annat avgjorde att uppdraget vanns av Gunnar Karlsen var de mervärden man kommer att tillföra när det gäller inköp, återkoppling till SISAB och dess brukare samt kvalitetskraven på själva utförandet.

Uppdraget omfattar att tillhandahålla mottagning av felanmälan från SISAB och att utföra avhjälpande underhåll främst inom el, VS och bygg. Arbetet ska genomföras på skolor i stadsdelarna Bromma, Hässelby/Vällingby, Rinkeby/Kista och Spånga/Tensta.

”Det är glädjande att vi fått förtroendet att utföra arbeten åt SISAB. Vi är väldigt stolta att få kalla oss en av SISAB:s leverantörer. Upphandlingsprocessen har genomsyrats av SISAB:s stora fokus på kvalitet och mervärden. Detta sätt, där vi själva får vara med och påverka hur vi vill arbeta med återkoppling samt de mervärden vi tror att vårt arbete kommer tillföra, inspirerar oss som leverantör ytterligare” säger Per Lang avdelningschef, Gunnar Karlsen Sverige AB.

För mer information vänligen kontakta:
Per Lang
Avdelningschef GK Sverige AB
08-764 98 46
per.lang@gk.se

Om SISAB
Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholms stadshus AB. SISAB är en av Sveriges största fastighetsägare och har cirka 600 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr, till Farsta i söder som de äger och förvaltar. Läs mer om SISAB på www.sisab.se

Ämnen

Kategorier


Gunnar Karlsen erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader. GK Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK Gruppen AS har drygt 3400 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder.

Kontakter

Asmaa Jacobsson

Asmaa Jacobsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig, GK Sverige +46708497301
Guro Steine

Guro Steine

Presskontakt Koncerndirektör för kommunikation & Hållbarhet +4741288382