Gå direkt till innehåll
Med fokus på människa och miljö - Gunnar Karlsens hållbarhetsrapport 2017

Pressmeddelande -

Med fokus på människa och miljö - Gunnar Karlsens hållbarhetsrapport 2017

Med ett stort fokus på vårt miljöarbete, personalfrågor och utveckling av tjänster och erbjudanden har hållbarhet varit ett tema i Gunnar Karlsens verksamhet sedan bolaget grundades för 50 år sedan. Nu har vi för första gången formulerat vad vi gör och hur vi jobbar i en hållbarhetsredovisning. Vi har under 2017 jobbat fram ytterligare strategier för att uppnå våra uppsatta mål för miljö, medarbetare och kunder.

Målet är att inom de närmsta åren fokusera mycket på att skapa ännu mer nytta för miljön, fortsätta engagera vår personal och arbeta mer för en ökad jämställdhet inom branschen.

- Våra uppdrag omfattar ett stort och komplext område, med inriktning på befintliga och nya byggnader, där människa, energi och miljöfrågor alltid står i centrum. Vårt framgångsrecept är nöjda och engagerade medarbetare och det vi vill fortsätta skapa förutsättningar för, säger Göran Krawe, Verkställande direktör för Gunnar Karlsen Sverige AB.

I hållbarhetsredovisningen för 2017 kan du läsa mer om bland annat hur vi bygger ett hållbart GK för att skapa en bättre miljö, hur det är att jobba hos oss och hur vi jobbar långsiktigt med våra kunder.

Här kan du läsa Gunnar Karlsen Sverige AB:s Hållbarhetsredovisning för 2017 i sin helhet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Göran Krawe, VD, Gunnar Karlsen Sverige AB
+46 8 764 98 22 | goran.krawe@gk.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gunnar Karlsen erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader. GK Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK-koncernen har drygt 3000 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder.

Kontakter

Asmaa Jacobsson

Asmaa Jacobsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig, GK Sverige +46708497301
Guro Steine

Guro Steine

Presskontakt Koncerndirektör för kommunikation & Hållbarhet +4741288382