Gå direkt till innehåll
Gunnar Karlsen öppnar nya kontor i Gävle och Sandviken

Pressmeddelande -

Gunnar Karlsen öppnar nya kontor i Gävle och Sandviken

Gunnar Karlsen fortsätter att växa i norra Sverige och öppnar i vår två nya kontor i Gävle och i Sandviken med fokus på verksamhetsområdena rör och inneklimat. Målet är att komma ännu närmare både befintliga och nya kunder i regionen.

I dagsläget är 20 personer på plats med fokus på rör och ventilation och under våren kommer även verksamheter inom styr och kyla att etableras.

- Gävle och Sandviken är väldigt intressanta områden för oss, med en fin mix av industri, privata och offentliga fastighetsägare, säger Magnus Rönnberg, regionchef.

Gävle är inom upptagningsområdet Region Nord, som sträcker sig upp till Kiruna. Region Nord växer därmed också från åtta till tio kontor.

- De medarbetare som anslutit sig till oss är väldigt rutinerade och duktiga, de kan sin bransch och geografi. Jag är helt övertygad om att med GK:s arbetssätt och hjälpmedel så kommer vi att fortsätta utveckla företaget och kunderna till nya nivåer, säger Magnus Rönnberg.

Ansvariga på det nya kontoren är:
Rör: Håkan Larssen hakan.larssen@gk.se
Inneklimat: Stefan Bergman stefan.bergman@gk.se

Ämnen


Gunnar Karlsen erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader. GK Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK-koncernen har drygt 3000 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder.

Kontakter

Asmaa Jacobsson

Asmaa Jacobsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig, GK Sverige +46708497301
Guro Steine

Guro Steine

Presskontakt Koncerndirektör för kommunikation & Hållbarhet +4741288382