Gå direkt till innehåll
GK nominerat till Årets arbetsgivare

Nyhet -

GK nominerat till Årets arbetsgivare

Gunnar Karlsen Sverige AB är nominerade till Visa vägen-priset ”Årets arbetsgivare” av Samhall. Priset uppmärksammar arbetsgivare som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden.

– Vi på Gunnar Karlsen har varit nominerade tre gånger tidigare men tyvärr har det inte räckt hela vägen. För oss är dock inte priset det viktiga, utan att vara delaktig, säger Kim Silversparf, försäljningschef rikstäckande.

Priset har delats ut sedan 2008 för att lyfta arbetsgivare och eldsjälar som förstår vikten av att se till vad människor kan, istället för vad de inte kan. 2018 instiftades nio regioner i vilka priset delas ut. De regionala vinnarna går sedan vidare till final där endast en arbetsgivare kommer att ta hem det nationella priset.

– Vi kommer fortsätta att utveckla vårt samarbete med Samhall rikstäckande och arbetar aktivt med att bli bättre på att ta tillvara människors drivkraft och ambitioner. Det är viktigt för såväl den enskilda individen men också för företaget och samhället, säger Kim Silversparf.

Ämnen

Kontakter

Asmaa Jacobsson

Asmaa Jacobsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig, GK Sverige +46708497301
Guro Steine

Guro Steine

Presskontakt Koncerndirektör för kommunikation & Hållbarhet +4741288382